Buildhomedesign
August 24, 2017

3 Tips voor een actieve vakantie

Ben jij een liefhebber van actieve en sportieve vakanties en trips? Dan is dit artikel jou op het lijf geschrven. Vandaag zullen we kijken naar de 3 beste tips om een sportieve vakantie te beleven. Ben je er klaar voor?

1. Klassieker, surfen

Natuurlijk is dit wel de meest voor de hand liggende tip, lekker gaan surfen in het buitenland. Veel jongeren, maar ook ouderen kiezen ervoor om met hun surfplank de wereld over te reizen en de meest hoge golven te bevaren. Het is misschien wel de meest ultieme actieve vakantie die je kunt bleven. Of je nu in je eetnje gaat, of met een paar vrienden, op ieder continent kun je deze sport vrijwel en voor niets beoefenen. Je hebt natuurlijk wel een surfplank nodig.

2. Ga voor gevaar, bergbeklimmen

Wil je graag iets waar meer spanning bij komt kijken? Dan moet je gaan bergbeklimmen. Hangend aan een zijden draadje op grote hoogten. Voor iedereen geeft dit een enorme adrenaline kick. Vooral in de Verenigde Staten zijn er veel plekken waar je erg goed kunt klimmen. Ga je voor safe, of durf jij het zonder kabel?

3. Trotseer de wind, ga powerkiten

Wil je de wind overmeesteren? Dan moet je een powerkite kopen. Deze kites vangen veel wind waardoor jij als kiter grote sprongen in het onbekende kunt maken. Soms kun je wel 3 meter de lucht invliegen. Heb jij de ballen om deze sport te beoefenen? In Spanje wordt deze sport veel uitgevoerd.

Met deze 3 tips heb jij gegarandeerd een sportieve vakantie in het vooruitzicht.