Boek een hotelovernachting in het mooie Overijssel

Wilt u erg graag eens tussenuit? Breng dan een bezoekje aan Overijssel en kom overnachten bij 4 sterren hotel Landgoed de Wilmersberg in de Lutte. Een compleet weekendje weg begint in het oosten van Overijssel. Of het nou gaat om een weekend met je partner, je gezin of met een groep vrienden of vriendinnen, je kunt altijd terecht in de Lutte. Dit luxe en modern ingerichte hotel is van alle gemakken voorzien. U heeft gegarandeerd een aangenaam verblijf wanneer u een hotelkamer boekt bij de Wilmersberg in Overijssel. Kom overnachten in Overijssel en ontdek de vele leuke plekken die deze provincie te bieden heeft. Daarnaast zijn er ook tal van faciliteiten in en rondom het hotel zelf, geen reden dus om u te vervelen. 

Zakelijke overnachting

Bent u van plan om alleen te overnachten in Overijssel vanwege een zakelijke afspraak. Ook dan zit u helemaal goed in het oosten van het land. Er zijn voldoende mogelijkheden om last minute nog een kamer te boeken, die alles te bieden heeft voor een korte overnachting. Het is daarnaast ook mogelijk om een multifunctionele ruimte in het hotel te reserveren, voor bijvoorbeeld een zakelijk overleg of een symposium. Landgoed de Wilmersberg helpt u graag op weg naar een zakelijke afspraak op een toplocatie. Daarnaast is het ook mogelijk om ruimtes te huren voor een evenement, conferentie, actieve sessie of een andere reden, zowel binnen als buiten.

Wees er op tijd bij

Wilt u graag een kamer of ruimte reserveren bij het landgoed? Zorg dan dat je de reservering op tijd maakt zodat teleurstelling voorkomen wordt. U bent namelijk niet de enige die graag een bezoek wil brengen aan Overijssel. Wilt u graag overnachten in Landgoed de Wilmersberg? Reserveer dan vroeg van tevoren een arrangement en u weet zeker dat het goed zit.

https://www.wilmersberg.nl/overnachten-in-overijssel