Buildhomedesign
March 25, 2019

Bootje huren in de Biesbosch

Bootje huren in De Biesbosch 

Heeft u er ook zoveel zin? Een bootje huren in de Biesbosch, met uw date, familie of collega’s, en daarmee De Biesbosch door te gaan varen? Dan is Biesbosch Sloepen Verhuur een goed adres om uw plannen uit te voeren. Want bij Biesbosch Sloepen Verhuur vindt u altijd de juiste boot voor uw waterplannen door De Biesbosch. U kunt hier een bootje huren voor een groot of klein gezelschap. Alle boten zijn geïnspecteerd, schoon en klaar voor vertrek. U heeft voor bootje huren Biesbosch geen vaarbewijs nodig. Op de dag van vertrek wordt er precies aan u uitgelegd wat de regels op het water zijn, hoe alles op de boot werkt, en u krijgt een kaart met vaarroutes mee.  Biesbosch Sloepen Verhuur garandeert u een magnifieke dag in De Biesbosch! 

Een betaalbaar adres voor een bootje huren in de Biesbosch

Wilt u bij uw zoektocht wel uitkomen bij een betaalbaar bedrijf, waar u een bootje kunt huren voor een gezellige tocht door De Biesbosch? Dan zit u bij Biesbosch Sloepen Verhuur goed. Want als u bij Biesbosch Sloepen Verhuur een bootje  huurt, kunt u dit zonder een vaarbewijs huren. Zij leveren u naast de boot uiteraard ook de totale uitrusting, zoals zwemvesten, stootkussens etc. De prijs hiervoor is all-in, dus geen extra betalingen achteraf. De huurboten van Biesbosch Sloepen Verhuur zien er degelijk en netjes uit. De kussens en de materialen in boten zijn schoon en gepoetst.

Met de boten van Biesbosch Sloepen Verhuur is het reuze gemakkelijk om te navigeren door De Biesbosch. De Biesbosch met zijn uitgestrekte kreken! De boten zijn zuinig in gebruik.

Het hele jaar door een bootje huren in de Biesbosch

Bij Biesbosch Sloepen Verhuur kunt u gedurende het hele jaar, tegen aantrekkelijke betaalbare prijzen, een bootje huren in De Biesbosch. Naast de verhuur van de boot in De Biesbosch hebben wij diverse extra arrangementen voor u in de aanbieding. Daarbij kunt u denken aan allerlei materialen voor sportieve arrangementen, extra leerzame arrangementen, maar ook aan een drank- of maaltijd-arrangement. Hierdoor wordt een bootje huren Biesbosch extra aantrekkelijk! Biesbosch Sloepen Verhuur heeft hier jarenlange ervaring in en denkt graag met u mee bij de voorbereiding van een bootje huren door De Biesbosch.

Voor nadere informatie en vragen staan wij altijd voor u klaar!

Voor info m.b.t. huurprijzen van de boten kunt u altijd bellen. Het telefoonnummer is 06-33662043