September 22, 2017

Een safari reis door Afrika is een ervaring die je nergens anders vindt!

Op zoek naar de ultieme vakantie ervaring? Heeft u al behoorlijk wat van de wereld gezien en wilt u iets zien dat u nog niet eerder tegen bent gekomen? Boek dan een safari reis door Afrika! Ga mee met een van luxe reizen door Zuid-Afrika. Met touroperator Oryx Travel gaat u op reis door een van de mooiste landen ter wereld. In Zuid-Afrika kunt u genieten van verbazingwekkende uitzichten en er is natuurlijk meer dan genoeg te doen! Kiest u zelf maar, gaat u op safari, of gaat u liever een van de gerenommeerde wijngaarden bekijken? En wijn proeven natuurlijk! Bij thuiskomst boekt u meteen uw volgende vakantie naar bijvoorbeeld Botswana of Ghana!

Luxe reizen door Zuid-Afrika die volledig op maat zijn gemaakt

Heeft u de tijd van rondreizen met grote, zware rugzakken en drie weken in dezelfde kleding in een veel te hete bus inmiddels wel gezien? Boek dan uw volgende vakantie bij Oryx Travel! De hotels waar u wilt verblijven, en de activiteiten die u wilt ondernemen, het wordt allemaal van tevoren voor u geregeld. Het enige dat u nog hoeft te doen is op tijd op het vliegveld zijn als u vertrekt! We waarschuwen u wel: nadat de verbazing over de pracht van Afrika op de vlucht terug wat is gezakt, wilt u meteen uw volgende vakantie naar Afrika, bijvoorbeeld naar Botswana of Namibië, gaan boeken!

Alle hoogtepunten van Botswana zien tijdens een luxe vakantie

Botswana ligt in het hart van Afrika en is misschien wel het perfecte voorbeeld van het beeld dat veel mensen hebben van de natuur en het landschap van Afrika. Botswana is, zeker in vergelijking met Nederland, wel een enorm land en u wilt de hoogtepunten wel zien. Boek daarom uw reis bij een echte Afrika expert, welkom bij Oryx Travel. Met deze touroperator kunt u luxe reizen naar onder andere Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe en Oeganda boeken. Met een reis via Oryx Travel mist u niets van het land en geniet u ook in het verre Afrika van alle luxe die u thuis gewend bent, misschien nog wel luxer zelfs!