September 13, 2017

Tijdens een vakantie in Botswana creëert u herinneringen die u voor altijd bij blijven

In Botswana op vakantie gaan, staat misschien niet boven aan uw wensenlijstje, maar is een absolute aanrader.  U kunt er genieten van prachtige uitzichten en de mooie natuur. Het is een ervaring die u uw hele leven bij blijft. En door te kiezen voor Oryx Travel als uw touroperator kunt u met een gerust hart vertrekken op het avontuur van uw leven. Alles wordt geregeld, tot aan de financiële zekerheid aan toe! Heeft u bepaalde voorkeuren? Geef het door en uw reis wordt voor u op maat samengesteld. En heeft u na uw reis door Botswana nog lang geen genoeg van Afrika (iets dat wij ons overigens goed voor kunnen stellen)? Dan zijn er nog vele andere bestemmingen beschikbaar, zoals een van de luxe reizen naar Zuid-Afrika.

Alle hoogtepunten van Botswana zien tijdens een luxe vakantie

Een vakantie naar Botswana is een ervaring die u nooit meer gaat vergeten. Het land staat bekend om zijn gastvriendelijke bevolking, prachtige natuur en uitstekende accommodaties. Botswana is, zeker in vergelijking met Nederland, wel een enorm land en u wilt de hoogtepunten wel zien. Boek daarom uw reis bij een echte Afrika expert, Oryx Travel. Met deze touroperator kunt u luxe reizen naar onder andere Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe en Oeganda boeken. Met een reis via Oryx Travel mist u niets van het land en geniet u ook in het verre Afrika van alle luxe die u thuis gewend bent, misschien nog wel luxer zelfs. Dus laat uw droomreis werkelijkheid worden bij Oryx Travel.

In Botswana de ‘Big Five’ bekijken tijdens een onvergetelijke vakantie

Een item dat hoog op een groot aantal bucketlisten staat is het spotten van de zogenaamde ‘Big Five’. U kunt een leeuw, buffel, olifant, nijlpaard en neushoorn van dichtbij bekijken tijdens een volledig verzorgde rondreis van Oryx Travel. Bij Oryx Travel bent u meteen verzekerd van luxe overnachtingen en een volledig verzorgde reis. Klinkt Afrika u wel goed in de oren maar weet u niet zeker of Botswana voor u of uw gezin het meest geschikt is als eerste Afrika-reis? Dan kunt u bij deze touroperator ook luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika boeken. Zo is er altijd wel een luxe reis die bij u past!