Build home design
Image default
Recreation / Travel

Nieuwe en gebruikte dozen in elk formaat

Bij de Dozenhal vindt u nieuwe en gebruikte dozen in meer dan 2500 formaten. Wij verkopen goedkope kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld verzenddozen kopen voor uw webshop of het opslaan van producten in uw magazijn.

Groene dozen

Bij de Dozenhal kunt u ook de zogenaamde ‘groene doos’ kopen. Deze kopen wij op uit restpartijen of overproducties en kan dus tweedehands worden verkocht. Door te hergebruiken, in plaats van weg te gooien, kunnen wij het milieu enorm ontlasten. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 kilometer aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kilo luchtverontreiniging. Deze groene alternatieven zijn gebruikt, maar nog in goede staat en daarom prima te hergebruiken. U kunt ook zelf meewerken aan deze duurzame oplossing. Heeft u bijvoorbeeld kartonnen verpakkingen waar u niets meer mee doet? Gooi ze dan niet weg, maar vul het verkoopformulier in en wij komen ze graag bij u ophalen. Zo houden we samen het milieu schoon.

Eigen transport

Onze duurzame alternatieven zijn niet de enige reden om voor de Dozenhal te kiezen. Wij hebben namelijk ook ons eigen transport. Dit betekent dat wij niet afhankelijk zijn van andere transportbedrijven en uw bestelling vaak al de volgende dag kunnen leveren. Bij partijen vanaf 700 euro betaalt u niet eens transportkosten. Dat is het voordeel van een partner met een onafhankelijke bezorgservice.

Bedrukt en onbedrukt

Onze kartonnen verpakkingsmaterialen koopt u gemakkelijk online. Een bedrukte doos, of een doos in een niet-standaard afmeting is ook geen probleem, wij maken dit gemakkelijk voor u. Uw verpakkingsmateriaal is namelijk erg belangrijk. Vaak is dit namelijk het eerste wat uw klant van u ziet. Het kan dus leuk zijn om uw verpakkingsmateriaal te bedrukken met uw logo of een productcode om uw producten makkelijk terug te vinden in het magazijn. Op onze website kunt u gemakkelijk aangeven welk formaat u nodig heeft en hoe u de doos bedrukt wilt hebben. Dit kan in fullcolour of in het zwart. U stuurt uw bedrukking gemakkelijk naar ons op in PDF formaat. Na een drukproef en uw goedkeuring produceren wij uw doos. Kijk ook eens op onze website voor alle kartonnen dozen.