Build home design
Image default
Offers

Boek een overnachting in de Lutte bij dit hotel

Wil je er graag een weekendje tussenuit om te genieten van rust? Dan zit je in de Lutte helemaal goed! Bij landgoed hotel de Wilmersberg kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving van Twente. Alle kamers zijn voorzien van een prachtig uitzicht. Daarnaast beschikt het landgoed hotel over verschillende faciliteiten waar je heerlijk van kunt genieten. Neem bijvoorbeeld de wellness boutique bestaande uit onder andere een sauna, whirlpool, overdekt zwembad, stoombad, fitness en meer! Maar dat is nog niet alles, er is meer te beleven in de Lutte. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker nog even verder en ontdek wat er nog meer te doen is.

De omgeving van de Lutte

De Lutte is een klein plaatsje dicht bij de Duitse grens. Het staat bekend om de rust, de prachtige natuur en de gezellige terrasjes in het dorp. Wat daarnaast ook heel vaak bezocht wordt in de Lutte is het Lutterzand. Een prachtige locatie om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur. De omgeving is daarnaast ook erg geschikt om te fietsen. Mensen die houden van rust en natuurlijk zullen zich helemaal thuis voelen in de Lutte. Maar ook voor de mensen die houden van actie is er voldoende te beleven in de buurt maar ook op het landgoed zelf. 

Wees op tijd met boeken

Lijkt het je wel wat om eens te overnachten bij Landgoed de Wilmersberg in de Lutte? Zorg er dan voor dat je ruim op tijd een kamer boekt om teleurstelling te voorkomen. Zeker wanneer u een arrangement wil gaan boeken is het van belang dat u op tijd bent met het boeken van de kamer. Neem zeker eens een kijkje online en vergelijk de verschillende arrangementen met elkaar, er zit vast iets naar uw smaak tussen!  

 

https://www.wilmersberg.nl/hotel-de-lutte