Build home design
Image default
Recreation / Travel

Boek een overnachting in Twente via Wilmersberg.nl

Wilt u graag een hotel overnachting boeken in de Twentse streek? Dan zit u bij Wilmersberg.nl helemaal goed. Dit landgoedhotel beschikt over alles waar u naar op zoek bent. Een compleet hotel arrangement tegen een voordelige prijs. Er is voor ieder wat wils! Landgoed Wilmersberg heeft namelijk een groot aanbod aan arrangementen. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan zeker eens een kijkje op de website of lees dit artikel verder af. Alle arrangementen worden namelijk uitvoerig verder besproken in dit artikel.

Tweedaagse arrangementen

Wilt u Twente graag twee dagen bezoeken? En heeft u genoeg aan een enkele overnachting? Kies dan voor een tweedaags arrangement. Ga voor het 2-daags Liever dan Lief arrangement en geniet van een romantische overnachting. Daarnaast is er de mogelijkheid om het 2-daags theaterarrangement te boeken, hierbij krijgt u een entreebewijs, vervoer, hapje en drankje etc. voor het Nationaal Muziekkwartier in Enschede. Ga naar een voorstelling naar keuze en geniet van een avond theater.

Driedaagse arrangementen

Drie dagen naar Twente? Kies dan een driedaags arrangement zoals het VIP Winter arrangement of het reguliere VIP arrangement. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor het Golfarrangement, het Sneup & Snaaijerie arrangement of het Paasarrangement. Stuk voor stuk leuke en gezellige arrangement om met je partner, vriendinnen of gezin te bezoeken. Leuk voor iedereen!

Vierdaagse arrangementen

Het VIP arrangement of het Paararrangement is te boeken voor iedereen die Twente vier dagen wil bezoeken. Precies genoeg dagen om de omgeving van de Lutte eens goed te verkennen. Dit is het meest geboekte aantal dagen voor een arrangement. Niet te kort en niet te lang.

Vijf daags arrangement

Voor ieder die Twente vijf dagen wil bezoeken is er het het 5-daagse VIP arrangement. Deze bestaat uit 4 overnachtingen, 4x uitgebreid ontbijten en 3x een 3-gangen diner.

http://wilmersberg.nl