Build home design
Image default
Recreation / Travel

Familiepret park | Veilig en plezier voor de kinderen.

Megapret

Megapret is de speeltuin van Gelderland. Door het grote aanbod met onder andere een binnen- en buitenspeeltuin, een waterspeeltuin en een golfbaan bezorgt Megapret de kinderen een leuke dag. Het park is geschikt voor een dagje uit met het gezin tot een schoolreisje met de hele school. Megapret bied ook verschillende arrangementen aan zodat u over het eten en drinken ook niet meer hoeft na te denken.

Gaat u weg met de kids om een babyfeestje te vieren? Dan biedt Jut en Juul Lifestyle for Kids de beste collectie kraamcadeaus

Groot aanbod
Het aanbod dat Megapret uw kinderen maar ook uzelf kan bieden is enorm. Met een enorm oppervlakte met onder andere een 4 verdiepingen tellende softplay klim- en klautertoestel, verkeerspark, waterglijbaan en golfbanen. En deze leuke speeltijd in Gelderland heeft ook een monorail. Dit is een attractie waarin kinderen plaats kunnen nemen in een voertuig dat lijkt op een eend. Deze kunnen de kinderen zelf besturen. Kortom, het grote aanbod van Megapret zorgt voor een geweldige dag.

Van dagje uit met gezin tot schoolreisje
Een dagje uit met het gezin of een schoolreisje, u bent bij megapret aan het juiste adres. De gehele speeltuin is schoon, veilig en overzichtelijk. Hierdoor kunt u als ouder of leraar genieten van een drankje of hapje op ons terras. Terwijl u tegelijkertijd uw kinderen in de gaten kunt houden.  Daarnaast is het hele park van Megapret omheind waardoor kinderen niet van het terrein af kunnen. Dit zal u als ouder een heerlijk rustig gevoel geven.  Megapret is dus de ideale speeltuin van Gelderland voor een dagje uit met het gezin of voor een schoolreisje.

Verschillende arrangementen
Megapret biedt verschillende arrangementen aan. Deze arrangementen zijn voor een zeer lage prijs.  Voor een klein bedrag extra hoeft u zich geen zorgen te maken over het eten en drinken. Wij beiden de kinderen onbeperkt ranja, patat met mayo, twee minisnacks en een ijsje aan. Voor de ouders kunnen wij dit arrangement maar ook een andere arrangement aanbieden.

Voor een leuke dag voor de kinderen bent u bij ons aan de leukste speeltuin in Gelderland aan het juiste adres. Door het grote aanbod aan speelmogelijkheden en verschillende arrangementen van megapret hoeft u voor een dagje uit met het gezin of met een schoolreisje zich nergens zorgen om te maken.

http://www.megapret.nl/familiepark-megapret/