Build home design
Image default
Recreation / Travel

Last minute een weekend naar Twente

Je hebt twee typen mensen, allereerst de mensen die graag ver vooruit een hotelovernachting boeken zodat ze kunnen genieten van de voorpret en zeker zijn van een kamer. Daarnaast zijn er ook mensen die het juist leuk vinden om last minute een overnachting te boeken tegen een goede prijs. Beide varianten hebben wel iets, maar welke het beste bij jou past kun je alleen zelf bepalen. Bij hotel de Wilmersberg zijn beide opties mogelijk. Een overnachting of arrangement kun je ver vooruit boeken, maar er zijn ook regelmatig last minutes waarbij je een weekendje in Twente kunt verblijven. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat de Wilmersberg precies te bieden heeft? Lees dan zeker verder.

Hotel de Wilmersberg

In de Lutte, een klein plaatsje dichtbij de Duitse grens, vind je landgoed hotel de Wilmersberg. Een prachtig vier sterren hotel, verscholen tussen de bossen in een natuurrijke omgeving. Het is de perfecte locatie om even helemaal tot rust te komen en te genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft. Een weekend weg Twente is heerlijk na een drukke of zelfs stressvolle periode. Even aan niet anders denken dan jezelf. Sla een balletje op de tennis- of golfbaan of geniet van de heerlijke wellness boutique met verwarmend zwembad, whirlpool, Turks stoombad, infrarood sauna en nog meer heerlijke faciliteiten. Er is voor ieder wat wils.

Het perfecte cadeau

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je partner, broer/zus, vader/moeder of je beste vriend(in)? Geef dan een weekendje Twente cadeau! Het is daarnaast ook leuk om samen met je gezin of vriend(inn)engroep een bezoekje te brengen aan het oosten van het land. Er is genoeg te doen, voor jong en oud. Reden genoeg om binnenkort eens langs te komen voor een weekend weg in Twente.

https://www.wilmersberg.nl/weekendje-weg-in-twente

Related Posts

War Kaartspel

Hangende oogleden?

Boek een overnachting in Twente via Wilmersberg.nl