April 9, 2018

Vakantiehuisje Otterlo

Een comfortabel vakantiehuisje huren in Otterlo

Otterlo en omgeving Op de Veluwe kunt u, te midden van de prachtige en gevarieerde natuur, heerlijk tot rust komen op tal van idyllische plekjes. Een van de mooiste plaatsen is het groene en rustieke dorp Otterlo, centraal gelegen op de Veluwe. Otterlo ligt direct bij de entree van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Als u een vakantiehuisje in Otterlo boekt dat van alle gemakken voorzien is, brengt u natuurlijk een bezoek aan dit unieke park en het Kröller Möller Museum. Verder is er in de omgeving van Otterlo veel meer te doen. Zo kunt u het Nederlands Tegelmuseum bezoeken, waar u vele leert over de geschiedenis van de Nederlandse wandbekleding. Of u kunt in de regio de Passiflora in Harskamp, het Openluchtmuseum in Arnhem, de Apenheul in Apeldoorn of – als u kinderen heeft – de Julianatoren bezoeken. 

Fietsen en wandelen in en rond Otterlo
Kiest u voor een vakantiehuisje in Otterlo, dan weet u zeker dat u de mooiste natuurlijke omgeving van Nederland te zien krijgt. Want veel cultuur biedt Otterlo en omgeving een gevarieerde natuurlijke omgeving waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. U vindt er eiken- en dennenbossen, een uitgestrekt heidegebied, maar ook heuvels en stuifzand. In de regio liggen prachtige wandel- en fietsroutes. Wat dacht u bijvoorbeeld van het beroemde Otterloop-pad, het Paddenstoelenbos of – als u wilde dieren wild zien zoals zwijnen en herten -, de Natuurmonumenten-route Planken Wambuis? Het boeken van een vakantiehuisje in Otterlo betekent dan ook volop kennismaken met de rijke natuur en cultuur van Midden-Nederland.

Boek nu uw vakantiehuisje in Otterlo!
Ervaar zelf de ongerepte natuur en leer de rijke geschiedenis van de Veluwe kennen. En boek nu een comfortabel en voordelig vakantiehuisje in Otterlo. Wij garanderen u een onvergetelijke ervaring!