Build home design
Image default
Offers

Verhelp uw fysieke klachten met Fysiotherapie Vathorst

Heeft u fysieke klachten en zoekt u fysiotherapie Vathorst? Fysiotherapie van Zee in Beweging kan u helpen. Wij hebben jaren van ervaring en deskundigheid en realiseren ons dat fysieke klachten bij elke persoon anders zijn, wij werken dan ook vanuit een persoonlijke aanpak door middel van een behandeling op maat afgestemd op uw belangen en wensen. Als u bij ons komt zullen wij bekijken wat de oorzaak is of oorzaken zijn van uw fysieke klachten en hierop een passende behandeling bedenken die we kunnen uitvoeren. Belangrijk hierbij is dat wij ook werken met thuisoefeningen om de zelfherstellende kracht van uw lichaam optimaal te benutten. U krijgt dus wel een beetje huiswerk mee wat u goed moet bij houden voor het beste resultaat. Deze werkwijze is opgebouwd uit onze ervaring en kennis en de nieuwste wetenschap. Deze houden wij uiteraard voortdurend in de gaten om onze therapieën zo efficiënt mogelijk te houden.

Wat heeft fysiotherapie Vathorst u te bieden?

Ten eerste willen we u graag mededelen dat fysiotherapie Vathorst niet alleen beschikbaar is in Vathorst, maar ook op andere plekken in Amersfoort. Bij fysiotherapie Vathorst kunt u voor uiteenlopende vraagstukken en fysieke ongemakken terecht. We helpen u bij klachten bij bijna het hele lichaam, zoals hoofdpijn, nekklachten, lage rugklachten en gezonder bewegen. Mocht uw klacht er op onze website www.zeeinbeweging.nl niet tussen staan, dan helpen wij u alsnog om een oplossing te vinden. Naast fysiotherapie Vathorst bieden wij nu ook psychosomatische therapie aan. Dit betreft klachten waar geen duidelijke fysieke oorzaak voor te vinden is of waar de gezondheidswetenschap niet direct een antwoord op heeft. U kunt bij ons dus bij elk fysiek ongemak terecht en wij helpen u graag bij het vinden van uw persoonlijke en juiste oplossing.

ZEE in beweging

Wij van ZEE in beweging bieden ook andere medische diensten aan zoals voedingsadvies, yoga, integratieve coaching, psychotherapie, hypnotherapie en loopbaancoaching. Dit kunnen wij voor bedrijven regelen of voor particuliere patiënten. Ook bieden wij regelmatig leuke groepslessen aan, workshops of trainingen. Als u hierin geïnteresseerd bent kunt u een kijkje nemen op onze site. Hier kunt u ook contact met ons opnemen: www.zeeinbeweging.nl.