Build home design
Image default
Recreation / Travel

Zo kun je Skyscanner gebruiken voor jouw vakantie

Ken jij Skyscanner al? Zo niet is het hoog tijd. Want met deze handige website kun je ontzettend makkelijk goedkope vliegtickets vinden. Je kunt zoeken naar vluchten vanaf ieder vliegveld ter wereld, naar ieder vliegveld ter wereld. En met een paar handige aanpassingen kun je zorgen dat je voor het laagst mogelijke bedrag op reis gaat. Je moet soms even goed zoeken, maar als dan de prijs van jouw ticket vergelijkt met die van een reisbureau zul je zien dat het de moeite meer dan waard is. We vertellen je graag wat meer over Skyscanner.

 

Wat is Skyscanner?

Skyscanner is een website, en tegenwoordig ook een app, die een zoekmachine bevat voor het vinden van vliegtickets. Nagenoeg alle aanbieders van vliegtickets zijn aangesloten op Skyscanner, dus het netwerk is enorm. Sinds de oprichting in 2003 heeft Skyscanner zich ten doel gesteld om mensen zelf, gemakkelijk hun vliegtickets te laten zoeken. Zonder extra kosten en dure tussenpersonen, dus. Het gebruik is gratis, je betaalt je tickets gewoon bij de aanbieder. Het verdienmodel werkt via een commissie voor het doorsturen van klanten en reclame op de website en in de app.

 

Hoe werkt het?

Je gaat naar de website, of opent de app en geeft je vertrek- en aankomstinformatie. Oftewel, wanneer je heen en terug wilt vliegen, en vanaf welke stad naar welke stad. Nu gaat Skyscanner zoeken naar tickets voor jouw gewenste reis. Ze geven je de vlucht die het beste past bij jouw zoekgegevens, maar ze geven je ook enkele alternatieven. En daar zit het grote voordeel. Je kunt nu namelijk zien dat als je een dag eerder of later gaat, de ticketprijzen veel lager liggen. Of misschien is een ander vliegveld in de buurt een bestemming waarvoor de tickets nu goedkoper zijn. Zo kun je precies zien hoe je kunt besparen en plannen voor je reis.

 

Wat zeggen de klanten?

Het zal je niet verbazen dat veel mensen enthousiast worden van een gratis dienstverlening voor goedkope vliegtickets. Zit er geen addertje onder het gras? Een goede manier om hier achter te komen is door online reviews te lezen over bedrijven als Skyscanner. Zo kun je zien wat de ervaringen zijn van mensen die de dienst hebben gebruikt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de recensies over Skyscanner op deze website. We kunnen alvast verklappen dat de meeste mensen erg tevreden zijn over deze vliegticketzoekmachine. Houd het in je achterhoofd als je binnenkort een vliegreis wilt maken.